CONCERT GO CACTUS + JOHNNY B.BAD + SOM VINILS.
Nohihatemps torna: Després de l’èxit del darrer concert la promotora independent torna amb força i programa a un lloc tan emblemàtic com Ca’n Lliro de Manacor
Salvatge Cor i Mireia Flores (Ombra), la promotora independent torna amb força i programa, a un lloc tan emblemàtic com Ca’n Lliro de Manacor, un dels grups més emergents de les illes, parlam dels GO CACTUS.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/03/2019 - 13:33:00
o a l’email [email protected]. Col.laboren Faqtoria Muntaner, Notodoesindie, Pink Tiramisu Agency, Audiomosso i Daniel Gómez. Organitzen nohihatemps i ca’n Lliro.

CONCERT GO CACTUS + JOHNNY B.BAD + SOM VINILS. Nohihatemps torna. Després de l’èxit del darrer concert organitzat a Calidoscopi Espai D’Art on varen actuar Salvatge Cor i Mireia Flores (Ombra), la promotora independent torna amb força i programa, a un lloc tan emblemàtic com Ca’n Lliro de Manacor, un dels grups més emergents de les illes, parlam dels GO CACTUS.

Els tres joves mallorquins, gràcies a la bona feina de Pink Tiramisu Agency, durant l’any 2018 han aconseguit presentar la seva música a Portugal, Anglaterra, Barcelona, Madrid… Recentment han estat nombrats per Youtube com a un dels artistes més emergents del 2019. Dins el mes de març han actuat a Nova York dins el New Colossus Festival i a Austin dins el SXSW Festival i precisament dins el mes d’abril presenten el seu segon EP de la ma de The John Colby Sect i quina millor manera que presentar-lo, entre d’altres llocs, a Manacor.

El preu de l’entrada es de 7€ anticipada i 9€ el dia del concert. L’espai es limitat i s’ha de reservar l’entrada al telf. 616.34.12.88, Facebook de nohihatemps, instagram de nohihatemps.

Pero abans del trío, actuarà JOHNNY B. BAD. Projecte personal d’en Joan Prohens aka Jo Pro, cantant i guitarrista dels Black Cats. Tot un one man band que segueix presentant el seu disc “Ankawa” (Runaway Records), àlbum que curiosament es va gravar amb cinta magnetofònica sense cap tipus de producció post-gravació i que es va publicar en primera instància en format vinil. Rock & Roll, Surf, rockabilly… d’altes esferes.

Finalment el col·lectiu SOM VINILS seran els encarregats de fer seguir la festa. En poc temps s’han fet un nom dins el circuit de Dj’s de Mallorca reivindicant, clar, el format disc de vinil. Però també reivindicant que hi ha música per ballar i passar-s’ho be molt allunyada de les radio-fórmules ultra-comercials.

El preu de l’entrada es de 7€ anticipada i 9€ el dia del concert. L’espai es limitat i s’ha de reservar l’entrada al telf. 616.34.12.88, Facebook de nohihatemps, instagram de nohihatemps o a l’email . Col.laboren Faqtoria Muntaner, Notodoesindie, Pink Tiramisu Agency, Audiomosso i Daniel Gómez. Organitzen nohihatemps i ca’n Lliro.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado