EL PI REFLEXIÓ SÁNCHEZ
Gili: “Sánchez ha sobreactuat i deixa dubtes de quin ha estat el motiu real d’aquesta reflexió”
El Pi-Proposta per les Illes Balears creu que no s’ha d’utilitzar la vida personal com arma política
elpi.com 29/04/2024 - 13:20:46

Gili: “Sánchez ha sobreactuat i deixa dubtes de quin ha estat el motiu real d’aquesta reflexió”

El Pi-Proposta per les Illes Balears creu que no s’ha d’utilitzar la vida personal com arma política

Després de l’anunci del President del Govern Central, Pedro Sánchez, i aquest període de reflexió que s’ha agafat, el president d’El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARSTolo Gili, ha volgut manifestar la seva solidaritat. “Volem manifestar tota la nostra solidaritat amb ell i tots els polítics que es veuen afectats psicològicament per temes personals. Mai s’ha d’utilitzar la part personal per atacar a l’adversari polític. Ara bé”, insisteix Gili, “creim que Sánchez ha sobreactuat”.

Pedro Sánchez ha sobreactuat amb aquesta posada en escena que ha fet durant tots aquests dies”, assegura el president. “Si ell tenia pensat dimitir o reflexionar sobre el tema ho hauria pogut fer en privat i no condicionar tota l’agenda mediàtica, comunicativa i política del país durant cinc dies”, explica Gili. “Pensam que això és una falta de respecte a la mateixa classe política”, insisteix.

Després de l’anunci que ha fet avui de continuar al capdavant de l’executiu, creim que aquest període de reflexió deixa molts de dubtes i creim que només ho ha fet per aconseguir una motivació de la seva militància davant les pròximes eleccions catalanes i europees”, diu el polític. “I l’objecte de la seva protesta queda desvirtuat amb aquesta actuació que ha fet. Així com s’ha comportat, no deixa gens clar quin és el motiu real pel qual ha fet això. Creim que ha fet un ús d’un protagonisme excessiu. Realment un polític seriós, quan pren una decisió ho fa en privat i després ho anuncia. No es dedica a fer aquesta actuació que ha fet el president del Govern Central”, ha sentenciat Gili.

 

Reciente
Visto
Comentado