L’ESCOLETA HIPER CENTRO BÀSQUET MANACOR INICIA EL CURS
L’inici del nou curs a l’Escoleta del Bàsquet Manacor Hiper Centro ha sigut una gran alegria pel nostre Club i per a una gran quantitat de nins i nines d’entre 3 i 8 anys
D’aquesta manera, són vuit els entrenadors, entrenadores o monitors i monitores de temps lliure qui porten a terme la tasca esportiva i educativa amb els infants per tal d’oferir la màxima qualitat i la millor experiència!!!
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/09/2020 - 00:49:00
categories sénior, júnior, cadet i infantil. Per la seva abanda, els equips mini i premini iniciaran d’aquí unes setmanes un mòdel de competició basat en el treball en equip sense contacte físic: el RUN AND GUN!

L’ESCOLETA HIPER CENTRO BÀSQUET MANACOR INICIA EL CURS AMB MOLTA DIVERSIÓ I ALEGRIA!. L’inici del nou curs a l’Escoleta del Bàsquet Manacor ha sigut una gran alegria pel nostre Club i per a una gran quantitat de nins i nines d’entre 3 i 8 anys.

Enguany el nostre Club ha apostat més que mai per l’Escoleta per tal d’oferir a les families i als nins i nines un espai de joc, de diversió, d’amistat i d’aprenentatge dins un àmbient adaptat a les mesures higièniques i de salut necessàries a dia d’avui. D’aquesta manera, són vuit els entrenadors, entrenadores o monitors i monitores de temps lliure qui porten a terme la tasca esportiva i educativa amb els infants per tal d’oferir la màxima qualitat i la millor experiència!!!

DIA 18 D’OCTUBRE D’INICIEN LES COMPETICIONS OFICIALS. Després de molt de temps, dia 18 d’octubre s’iniciaran les competicions esportives de la Federació Balear de Bàsquet.

DIA 18 D’OCTUBRE D’INICIEN LES COMPETICIONS OFICIALS. Després de molt de temps, dia 18 d’octubre s’iniciaran les competicions esportives de la Federació Balear de Bàsquet. 

El primer equip en iniciar la lliga serà el nostre sénior de categoria balear CÀRNIQUES SUNYER i durant les setmanes posteriors ja iniciaran les seves respectives lligues la resta d’equips de categories sénior, júnior, cadet i infantil. Per la seva abanda, els equips mini i premini iniciaran d’aquí unes setmanes un mòdel de competició basat en el treball en equip sense contacte físic: el RUN AND GUN!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado