DERROTA DE NUESTROS EQUIPOS DE 1ª NACIONAL.
Cantera Voleibol Manacor: Cabe destacar la victoria en la categoría Junior del equipo Bicicletes Caldentey, igualado ganó al Artá ​​por 3-2
Set con resultados igualados. Este sábado, a las 16,00 h., juega en Manacor con el CV Zaragoza, un equipo que sólo ha ganado un partido.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/12/2021 - 04:55:00
1 VICTORIA Y 3 DERROTAS DE LOS EQUIPOS DE LA CANTERA. Esta pasada semana, con motivo del puente de la Constitución, hubo jornada de descanso en casi todas las categorías Cadete e Infantil.

CRONICA CLUB VOLEIBOL MANACOR. DERROTA DE NUESTROS EQUIPOS DE 1ª NACIONAL. VOLEIBOL MUNDET - CARNICAS SUÑER CVM : 3-0 (25-18, 26-24, 25-22). Comentario : Derrota de nuestro equipo en casa del Voleibol Mundet de Barcelona. El equipo catalán demostró porque es el equipo que va primero sin haber perdido ningún partido. Después de perder el primer Set con claridad, nuestro equipo mejoró su juego, pero no fue suficiente para dar la vuelta al marcador y perdió el segundo y tercer Set con resultados igualados. Este sábado, a las 16,00 h., juega en Manacor con el CV Zaragoza, un equipo que sólo ha ganado un partido.

CV SON FERRER - VITALMEDIC CVM: 3-1 (19-25, 26-24, 25-19, 25-18). Comentario: Nuestro equipo salió concentrado en el primer Set y lo ganó con relativa comodidad. El segundo Set fue muy igualado todo el tiempo y se cayó del lado del equipo local por un ajustado 26-24. En el tercer y cuarto Set, nuestro equipo no jugó bien y perdió los dos Sets con claridad. Este domingo, a las 12,00 horas, viene a jugar en Manacor el CV Barça, primer clasificado en Liga y que no ha perdido ningún partido.

Este domingo, a las 12,00 horas, viene a jugar en Manacor el CV Barça, primer clasificado en Liga y que no ha perdido ningún partido.

1 VICTORIA Y 3 DERROTAS DE LOS EQUIPOS DE LA CANTERA. Esta pasada semana, con motivo del puente de la Constitución, hubo jornada de descanso en casi todas las categorías Cadete e Infantil. De los equipos que jugaron, cabe destacar la victoria en la categoría Junior, del equipo Bicicletes Caldentey CVM, que, en un partido muy igualado, ganó en el CV Artá ​​por 3-2 .

CRONICA CLUB VOLEIBOL MANACOR. DERROTA DELSNOSTRES EQUIPS DE 1º NACIONAL. VOLEIBOL MUNDET - CARNIQUES SUNYER CVM : 3-0 (25-18, 26-24, 25-22). Comentari : Derrota del nostre equip dins Voleibol Mundet de Barcelona. L’equip catalá va demostrar perque es l’equip que va primer sense haver perdut cap partit. Després de perdre el primer Set amb claretat, el nostre equip va millorar el seu joc,pero no va esser suficient per donar la volta al marcador i va perdre el segon i tercer Set amb resultats igualats. Aquest dissabte, a les 16,00 h., juga dins Manacor amb el CV Zaragoza, un equip que només ha guanyat un pàrtit.

CV SON FERRER - VITALMEDIC CVM : 3-1 (19-25, 26-24, 25-19, 25-18). Comentari : El nostre equip va sortir concentrat al primer Set i el va guanyar amb relativa comoditat. El segon Set va anar molt igualat tot el temps i va caure del costat de l’equip local per un ajustat 26-24. Al tercer i quart Set, el nostre equip no va jugar bé i va perdre els dos Sets amb claretat. Aquest diumenge, a les 12,00 hores, ve a jugar a Manacor el CV Barça, primer classificat a la Lliga i que no ha perdut cap partit.

1 VICTORIA I 3 DERROTES DELS EQUIPS DE LA CANTERA. Aquesta pasada setmana, amb motiu del pont de la Constitució, hi va haver jornada de descans a quasi totes les categoríes Cadet i Infantil. Dels equips que varen jugar, cal destacar la victoria a la categoría Junior, de l’equip Bicicletes Caldentey CVM, que, en un partit molt igualat, va guanyar al CV Artá per 3-2 .

Resultats dels equips de la Cantera :

2ª Balear Femenina : CV Pollensa - Bar Es Pop CVM : 3- 0 (25-7, 25-19, 25-12)

1ª Balear Masculina : Bicicletes Caldentey CVM – CV Artá : 3-2 (28-26, 25-21, 16-25, 18-25, 15-12).

Cadet Masculí : Perfumeries Xarig CVM – CV Artá : 1-3 (25-27, 18-25, 25-22, 23-25).

Infantil Femení : CV Bunyola - Iona CVM : 3-0 (25-14, 25-13, 25-11). Els horaris dels partits d’aquest cap de setmana els podeu trobar al següent enllaç : marcador.voleimanacor.club