I finalment en Biel, que va quedar primer, guanyant tots els combats.
Dojo Muratore Manacor en el Campionat Sènior de Mallorca enhorabona a tots els judokes pel seu esforç va tenir lloc aquest dissabte dia 30 de setembre
En Mika va fer tres combats amb un bon judo de part seva, a una categoria superior a la seva. En Toni va aconseguir guanyar un combat, al primer campionat de shiai que realitzava.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/10/2023 - 15:16:00
Joan Perelló, en Sergi Bueno i en Biel Galmés. També varen comptar amb el suport d’altres judokes tant a les grades com als tatamis, amb na Marisé Jara als cronos, en Toni Sureda d'àrbitre i en Llorenç Gayà

Dojo Muratore Manacor en el Campionat Sènior de Mallorca. El campionat sènior de Mallorca, va tenir lloc aquest dissabte dia 30 de setembre, hi varen competir judokes del Dojo Muratore. Entre ells trobam en Biel Galmés a -60 kg, en Joan Perelló, Mika Eichler i Toni Pont a -66 kg i en Sergi Bueno a -81 kg, de masculins, i a la categoria femenina, na Mar Timoner a -63 kg.

Es varen anar fent els combats i ja començaven a tenir els resultats. En Mika va fer tres combats amb un bon judo de part seva, a una categoria superior a la seva. En Toni va aconseguir guanyar un combat, al primer campionat de shiai que realitzava.

Na Mar va aconseguir fer diferentes entrades, però sense obtenir puntuació. En Sergi va quedar segon fent combats amb un medallista nacional i en Joan també va quedar segon guanyant quasi tots els combats

Na Mar va aconseguir fer diferentes entrades, però sense obtenir puntuació. En Sergi va quedar segon fent combats amb un medallista nacional i en Joan també va quedar segon guanyant quasi tots els combats, dominant la majoria de combats. I finalment en Biel, que va quedar primer, guanyant tots els combats.

D’entre tots aquests competidors, es varen aconseguir classificar pel Campionat de Balears, que tendrà lloc el mes d’octubre aquí a Mallorca, en Joan Perelló, en Sergi Bueno i en Biel Galmés. També varen comptar amb el suport d’altres judokes tant a les grades com als tatamis, amb na Marisé Jara als cronos, en Toni Sureda d'àrbitre i en Llorenç Gayà com a entrenador, dirigint els competidors. Enhorabona a tots els judokes del Dojo pel seu esforç!.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado