RECITAL POÈTIC I PRESENTACIÓ DE FLAMADARADES SORTIRAN
Aquí teniu les pròximes activitats que farem a la Institució Pública Antoni M. Alcover a Manacor del dissabte 23 de marc al divendres 5 d’abril 2024
Divendres 5 d’abril a les 20 h: “CAP D’HORNOS” – LITERACTUA 2024. Adaptació teatral de la novel·la homònima de l’escriptora Neus Canyelles amb dramatúrgia d’Agnès Llobet.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/03/2024 - 09:42:00
La presentació anirà a càrrec de l’editora Maria Antònia Massanet, la directora de Fundació Mallorca Literària, Carme Castells i l’editora de Godall, Matilde Martínez. A continuació es farà un recital poètic

Aquí teniu les pròximes activitats que farem a la Institució Pública Antoni M. Alcover: Dissabte 23 de març a les 12 h: RECITAL POÈTIC I PRESENTACIÓ DE FLAMADARADES SORTIRAN. Presentació del llibre “Flamarades Sortiran. Antologia de poesia catalana feminista”, una obra que planteja diverses preguntes: és un llibre de feminisme o de poesia? La resposta és que és totes dues coses.

La presentació anirà a càrrec de l’editora Maria Antònia Massanet, la directora de Fundació Mallorca Literària, Carme Castells i l’editora de Godall, Matilde Martínez. A continuació es farà un recital poètic amb: Roser Amils, Glòria Julià, Àngels Cardona, M. Magdalena Gelabert, Anna Pantinat, Àngels Moreno i Maria Victòria Secall.

Dimarts 26 de març a les 19 h: “CUINA DE LA PASSIÓ. GASTRONOMIA I ETNOGRAFIA MALLORQUINA DE PASQUA”. Presentació del llibre que parla de la cuina com esforç i temps: cabal cultural, saber ancestral

Dimarts 26 de març a les 19 h: “CUINA DE LA PASSIÓ. GASTRONOMIA I ETNOGRAFIA MALLORQUINA DE PASQUA”. Presentació del llibre que parla de la cuina com esforç i temps: cabal cultural, saber ancestral, lligams familiars (o clànics): un pacte social.

Darrere aquests rituals hi ha el relat d’una comunitat que repeteix, en etern retorn, les passes fermes d’uns avantpassats que en parlen amb la veu de la tradició. Activitat a càrrec de l’editor Gracià Sànchez i l’autor Tomàs Vibot.

Divendres 5 d’abril a les 20 h: “CAP D’HORNOS” – LITERACTUA 2024. Adaptació teatral de la novel·la homònima de l’escriptora Neus Canyelles amb dramatúrgia d’Agnès Llobet. La protagonista d'aquesta obra es rebel·la contra ella mateixa quan es troba al bell mig d'una història que defensa que l'amor sempre val la pena. Quantes caputxetes contades a cau d'orella, abans d'anar a dormir! Quantes Jane Eyre i Madame Bovary patint les lletres de l'alta literatura! Quants primers amors!

L’activitat és gratuïta però cal reserva. Places disponibles a: https://enviumanacor.com/esdeveniments/cap-dhornos

Més informació a la nostra web: https://institucioalcover.cat/

També aprofitam per comentar-vos que ara tenim Canal de whatsapp i de telegram on anam penjant totes les novetats. Aquí teniu els enllaços:

Canal de whatsapp: https://whatsapp.com/channel/0029VaLZQjPHrDZZhF7Ih90S (Pensau a activar les notificacions del canal, si no, no vos arribarà la informació).

Canal de telegram: https://t.me/Institucioalcovermanacor

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado